Nalagam...
BEURER MG 147 Šiatsu masažna blazina

BEURER MG 147 Šiatsu masažna blazina

Beurer FB 20 masažna kad za stopala

Beurer FB 20 masažna kad za stopala

BEURER FM 38 masažni aparat za noge

54,00 €
Domača masažna naprava za šiatsu masažo stopal z IR funkcijo segrevanja in negovanja stopal.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4211125646028

Beurer FM 38 je zmogljiva naprava za masažo nog, ki uporablja šiatsu masažne prijeme za globoko in sproščujočo masažo vaših nog. Masažni del sestavlja 8 vrtečih masažnih krogljiv, ki se vrtijo ter negujejo in sproščajo vaše podplate. Poleg globoke masaže ima naprava vgrajen še infrardečo grelno funkcijo, ki vašim stopalom povrne toploto in energijo. Tako se boste po kratkem tretmaju na tej masažni napravi počutili kot prerojeni.

 

Delovanje masažne naprave uravnavate kar s svojo nogo ter izbirate med raznimi masažnimi programi, ki jih Beurer FM38 podpira, ne da bi morali za to vstati ali se prepogibati. Masažna naprava Beurer zagotavlja prijetno zonalno refleksno masažo stopal.

 

Osnovne lastnosti Beurer FM38 masažne naprave:

  • zmogljiva šiatsu masaža stopal
  • infrardeča in grelna funkcija
  • stimulira prekrvavitev in sprošča mišice v stopalih
  • prijetna področna refleksna masaža
  • enostavno upravljanje z nogo
  • preprosto čiščenje
  • moč: 30 W
  • garancija: 3 leta

 

Splošne informacije o masaži:

Masaža poživi krvni obtok in pošlje kri v noge, s tem sveže hranilne snovi in tako preprečuje nastanek krčnih žil. Masaža refleksnih con na stopalih pa pomaga sprostiti blokiran pretok energije! Ta masaža poveča telesno odpornost, sprošča in pomaga pri lajšanju bolečin. Ĺ˝e po nekaj minutah masaže z masažno kadjo se boste sprostili. Pojavilo se bo dobro počutje in zadovoljstvo.

 

Nobena druga masaža ne sprošča tako temeljito kot dobra masaža nog in koristno učinkuje na zdravje. Zmanjša se pritisk napetih mišic na ožilje in kri lahko neovirano krož, prinaša celicam hrano ter odstranjuje odpadne snovi. Utrujene noge so spet lahke in celo telo je osveženo.

 

Na stopalih, še posebej pa podplatih se nahaja na tisoče živčnih končičev in s tem ko jih masiramo dobrodejno vplivamo in poživimo celo telo. Vsak del telesa se odziva na natančno določeno točko na stopalih. S pritiskanjem na te refleksne točke lahko sprostite in uravnovesite vse telo, ter pomagate zdraviti številne bolezni. Največ refleksnih točk je na stopalih, nekatere pa so tudi na nartu in okrog gležnja. Iz težav v stopalih lahko izvira slaba drža in druge motnje.

 

Redna masaža ohranja noge prožne in zdrave.
Masaža poživi krvni obtok in pošlje kri v noge, s tem sveže hranilne snovi in tako preprečuje nastanek krčnih žil. Aktivnejši ljudje in športniki cenijo masažo nog pred športnimi aktivnostmi ali po njih in se tako znebijo napetosti in krčev v mišicah.

Vaše mnenje
Ocenjujete:BEURER FM 38 masažni aparat za noge