Ultrazvočni vlažilnik BEURER LB 88

Ultrazvočni in parni vlažilnik zraka (Dual2in1) za prostore površine do 48 m2.
SKU: 4211125681159
Only 3 left

Dobavljivost: Na zalogi

109,00 €
Beurer
1

Izbrane izdelke lahko naročite na tel: 059 084 600

2

Stroški poštnine le 2€.

3

Potrebujete dodatne informacije, povprašajte z e-pošto na prodaja@liger.si

4

Ste naročili napačen izdelek. Lahko ga vrnete neuporabljenega v roku 14 dni in vrnemo vam kupnino.

 

 

 

Opis izdelka

Podrobnosti

Beurer LB88 je ultrazvočni vlažilnik, ki kateri vsebuje dve tehnologiji -ultrazvočno in parno - kar zmanjšuje delovanje bakterij v zraku, zato je idealen za uporabo v sodobnih bivanjskih prostorih. Vlažilnik je zasnovan za zagotavljanje idealne vlage v prostoru velikem do 48 m2, zato je idealen za otroške sobe in spalnice ter vse prostore, v katerih preživimo veliko časa. Najsodobnejše tehnologije zagotavljajo tiho delovanje, zato ga lahko uporabljate v vseh prostorih, tudi spalnicah.

Ultrazvočni vlažilnik Beurer LB88 vodo iz vsebnika prostornine 6 litra spremeni v izjemno fino meglico in zmore v zrak prenesti do 550 ml vode na uro. Zahvaljujoč sodobni in funkcionalni obliki je nivo vode v rezervoarju viden že s hitrim pogledom, kar vam omogoča, da hitro dolijete potrebno vodo. Vlažilnik sam skrbi za pravilno delovanje in se bo samodejno izklopil, ko zmanjka vode.

Ultrazvočni vlažilnik podpira uporabo vodnega filtra za trdo vodo. Moč vlaženja je moč nastavljati preko vgrajenega vrtečega gumba, visoko kakovost izdelka pa potrjuje kar 3 letna garancija.

Osnovne lastnosti Beurer LB88 ultrazvočnega vlažilnika:

  • dvojno delovanje -ultrazvočno in parno z možnostjo dodatkov arome
  • primeren za prostore, velike do 48m²
  • velika moč vlaženja: do 550 ml / h
  • opcijski vodni filter za trdo vodo
  • snemljiva posoda za vodo prostornine 6 l
  • priložena ščetka za čiščenje
  • 3 stopenjska nastavljiva moč delovanja

Beurer Dual-Technology: Ultrazvočno vlaženje z uparjevanjem vode

  • Uparjevanje vode: higiensko, brez vonja, brez bakterij

Zakaj vlažiti stanovanje?

Prednosti vlaženja zraka, še posebej v zimskih mesecev je več. Pravilno vlaženje zraka, v sodelovanju s čiščenjem zraka lahko izboljša kakovost zraka v prostoru, kar blagodejno vpliva na težave, ki jih povzroča suh zrak in dehidracija, hkrati pa se imunski sistem telesa v primerno vlažnem zraku lahko bolje spopada z negativnimi okoljskimi dejavniki.

Suh zrak je eden pomembnih vzrokov dihalnih infekcij, krvavenja nosov in pogoste pojavnosti zimskih prehladov. Pomanjkanje vlage lahko ovira naravno imunsko delovanje vašega sistema pri boju z škodljivimi vsiljivci in lahko dejansko pripomore pri razvoju nekaterih vrst bakterij, virusov in iritantov. Vlažilniki, ki imajo vgrajene funkcije čiščenja ali pranja zraka, iz prostora odstranijo alergene in prašne delce, kar izboljša kakovost zraka v prostoru. Študija ameriškega ministrstva za kmetijstvo je pokazala, da čiščenje sobe z ionizacijo iz zraka odstrani 52% prašnih delcev ter 95% bakterij, saj mnogi zračni polutanti prebivajo na prašnih delcih.

Prav tako imunski sistem vašega telesa najbolje deluje, ko je vlaga v prostoru med 45% in 65%. Nizka vlažnost lahko poslabša kožne alergije in vnetja dihal, med tem ko izjemno visoki nivoji vzpodbujajo rast plesni, bakterij in virusov. Vzdrževanje prave vlažnosti v prostoru je ključno za izogibanje takšnim težavam. Dehidracija ima lahko negativne zdravstvene posledice, med simptome pa štejemo suho kožo, kronične bolečine v sklepih in mišicah, suho grlo, okularno skelenje, pomanjkanje koncentracije ter slabenje imunskega sistema.

Pravilno vlaženje vam omogoča, da vzdržujete udobno življenjsko okolje. Ljudje se najbolj udobno počutimo v okolju, katerega vlažnost je med 45-65%, med tem ko lahko vlaga v prostoru, segretem na 23oC, pade do 15%, med tem ko vlaga v puščavi, kot je Sahara, redko pade pod 20%. Pravilno vlažen zrak tudi vpliva na delovanje elektronskih naprav, saj se statična elektrika pojavlja prav zaradi presuhega zraka. Vlažilniki zmanjšajo pojavnost statične elektrike v prostoru ter zmanjšajo možnost električnega stresa.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Weight 2.0000
Country of Manufacture
Način Vlaženja Ne
Proizvajalec Beurer
Color Ne
Custom Attribute Sample Value

Mnenja

Vaše mnenje

Ocenjujete: Ultrazvočni vlažilnik BEURER LB 88

Kakšna je vaša ocena tega izdelka? *

  1 zvezdica 2 zvezdici 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdic
Overall
Quality

Zaznamki izdelka

Zaznamki izdelka

Uporabite presledke med zaznamki. Uporabite (') za stavke.