Plačila, cene in veljavnost ponudbe

Plačila med katerimi lahko izberete so plačilo z gotovino v našem skladišču na Cesti Andreja Bitenca 41 v Ljubljani. Prav tako lahko plačate z gotovino po povzetju ko vam kurirska služba dostavi izdelek na vaš dom ter s plačilom po predračunu.
Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene v spletni prodajalni se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. "Redna cena" pomeni znesek nakupa izdelka katerega plačate, če se v spletno trgovino ne registrirate. 

Če bi hoteli kupiti produkt in se v spletni trgovini ne želite registrirati, nas za naročilo pokličite na telefon 059084600 ali pošljite elektronsko sporočilo na prodaja@liger.si.

Veljavnost ponudbe za plačilo po predračunu  za naročeno blago je 3 delovne dni.

"Vaša cena" velja za vse, katere se v spletni trgovini registrirajo in s tem postanejo člani Sanitas kluba. V primeru registracije ste udeleženi do boljših cen, enkrat mesečno boste prejeli brezplačno ponudbo po elektronski pošti, deležni pa boste tudi posebnih kuponov z določenimi akcijami produktov. Članstvo je brezplačno in iz njega se lahko kadarkoli izpišete brez vseh obveznosti tako, da nam pošljete elektronsko pošto na prodaja@liger.si z besedo odjava ali pa če pritisnite "odjava" na reklamnem elektronskem sporočilu.

Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.