Nalagam...

Pregled naročil in cene dostave

Ko uporabnik izbere izdelek ali izdelke in s potrdilom na gumbe "Dodaj v Košarico" ter preko "Na blagajno" odda naročilo, mu spletna prodajalna samodejno "generira - ustvari" in pošlje elektronsko pošto s podrobnostmi naročila (izdelki, cene, količine, uporabnikovi podatki ...).
V nadaljevanju se postopek naročila deli na tri dele, ki so sledeči:
 
  • NAROČILO SPREJETO Po uspešni oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto in čaka na obdelavo. Kupcu so izčrpni podatki o stanju in vsebini naročila vselej dostopni na spletni strani ponudnika www.sanitas.si.
  • NAROČILO POTRJENO Ponudnik v največ 48 urah od prevzema naročila pregleda, preveri dobavljivost in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik si pridržuje pravico, da po potrebi pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med uporabnikom in ponudnikom je nepreklicno sklenjena, ko kupec prejme potrdilo na elektronski naslov(e-mail).
  • NAROČILO ZAKLJUČENO IN POSLANO Ponudnik v obljubljenem roku blago zapakira, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. V tem delu je uporabnik obveščen o roku in načinu dostave. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o roku in načinu dostave, o politiki vračanja blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.

Stroški dostave se obračunavajo po sledečih kriterijih

  • brezplačna dostava pri nakupu nad 200 € ali če ni drugače določeno
  • 3,99 € za posamezne izdelke pri vrednosti nakupa do 200 €, če je tako označeno ob izdelku.

Dostava naročenih izdelkov v delovnem tednu od ponedeljka do petka je takšna kot je razvidno ob izdelku in poštnih sporočilih NAROČILO POTRJENO in NAROČILO ZAKLJUČENO IN POSLANO.

Sobotna dostava se izvaja na zahtevo uporabnika in jo je potrebno doplačati.