Smrekovit obloga 17x24 cm

Pri uporabi izdelkov smrekovo mazilo Smrekovit Klasik in smrekova krema Smrekovit 365 priporočamo uporabo Smrekovit obloge, ki jo namažemo z enim od omenjenih Smrekovit izdelkom. Smrekovit obloga deluje kot rezervar in na ta način namreč lahko zagotovimo, da se Smrekovit izdelek stalno absorbira v kožo in obdrži na mestu, kjer ga uporabljamo in se ne obriše v obleko, povoj ipd.
SKU: 3830061070066
Only 4 left

Dobavljivost: Na zalogi

2,30 €
1

Izbrane izdelke lahko naročite na tel: 059 084 600

2

Stroški poštnine le 2€.

3

Potrebujete dodatne informacije, povprašajte z e-pošto na prodaja@liger.si

4

Ste naročili napačen izdelek. Lahko ga vrnete neuporabljenega v roku 14 dni in vrnemo vam kupnino.

 

 

 

Opis izdelka

Podrobnosti

Pri uporabi izdelkov smrekovo mazilo Smrekovit Klasik in smrekova krema Smrekovit 365 priporočamo uporabo Smrekovit obloge, ki jo namažemo z enim od omenjenih Smrekovit izdelkom. Smrekovit obloga deluje kot rezervar in na ta način namreč lahko zagotovimo, da se Smrekovit izdelek stalno absorbira v kožo in obdrži na mestu, kjer ga uporabljamo in se ne obriše v obleko, povoj ipd. Z uporabo Smrekovit obloge se tudi zmanjša poraba izdelka. Smrekovit obloga je izdelana iz 100% bombaža ter na poseben način obdelana s poliuretanskim premazom, kar zagotavlja paroprepustnost (omogoča koži, da "diha"), hkrati pa preprečuje prehod mazil in jih zadrži na koži.

Pakiranje: papirnata škatlica z 1 pralno oblogo

SESTAVINE

100% bombaž in poliuretanski premaz

UPORABA

Na eno stran obloge nanesite sloj izdelka smrekovo mazilo Smrekovit Klasik ali smrekova krema Smrekovit 365, ter jo z namazano stranjo namestite na želeno mesto. Po potrebi jo dodatno pričvrstite s sanitetnim trakom, povojem ali namenskimi opornicami (ledvični pas, opornice za posamezne sklepe ipd.). Če uporabljate povoj, ga ne ovijte premočno, da se ohrani nemotena cirkulacija krvi. Tako pripravljeno oblogo domažite dvakrat na dan, nameščena je lahko ves čas (ponoči in podnevi). Ker pa je paropropustna, bo koža normalno "dihala" in se pod oblogo ne boste potili. Po potrebi jo lahko operete na 95°C in sušite v sušilnem stroju. 

OPOZORILA

  • Uporabe Smrekovit obloge ne priporočamo pri izdelkih s kafro in mentolom (smrekovo mazilo in smrekova krema s hladilnim učinkom  Smrekovit Ekstra) ker lahko kafra in mentol delujeta dražilno na kožo

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Weight 0.1000
Proizvajalec Smrekovit
Country of Manufacture Slovenija

Mnenja

Vaše mnenje

Ocenjujete: Smrekovit obloga 17x24 cm

Kakšna je vaša ocena tega izdelka? *

  1 zvezdica 2 zvezdici 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdic
Quality
Overall

Zaznamki izdelka

Zaznamki izdelka

Uporabite presledke med zaznamki. Uporabite (') za stavke.