Nalagam...
BEURER EM 37 pas za krepitev trebušnih mišic

BEURER EM 37 pas za krepitev trebušnih mišic

Beurer MG 16 ročni masažer

Beurer MG 16 ročni masažer

BEURER EM49 digitalni TENS/EMS elektrostimulator

80,99 €
Digitalni elektrostimulator Beurer EM49 združuje tri funkcije v eni napravi: transkutani električni stimulator živcev (TENS), električni stimulator mišic (EMS) in (relaksacija) masažno delovanje.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4211125662059

Beurer EM49 digitalni TENS/EMS elektrostimulator vsebuje tri osnovne funkcije, ki jih lahko uporablja kombinirano:

  • Električna stimulacija živčnih poti (TENS)
  • Električna stimulacija mišičnih tkiv (EMS)
  • Masažni učinek, ki ga povzročijo električni signali.

Tehnične lastnosti:

  • 2 kanala
  • 64 programiranih programov
  • 6 prostih programov
  • Doktorska funkcija
  • časovna funkcija
  • Možnost uporabe različnih elektrod

Aparat im dva neodvisna kanala za stimulacijo in štiri samolepilne elektrode. Ponuja raznolike funkcije za boljše splošno počutje, lajšanje bolečin, vzdrževanje telesne kondicije, sprostitev, revitalizacijo mišic in odpravljanje utrujenosti. Izbirate lahko med že nastavljenimi programi ali pa programe sestavite sami, glede na svoje želje.

Delovanje naprave za električno stimulacijo temelji na posnemanju električnih impulzov telesa, ki jih s pomočjo elektrod prek kože prenašajo na živčna oz. mišična vlakna. Elektrode je moč namestiti na mnoge dele telesa, saj električni impulzi niso nevarni ali boleči, pač pa je občutek uporabe, pri določenih načinih uporabe prav prijeten in blagodejen, čutili boste le nežno mravljinčenje ali vibriranje. Električni impulzi, ki jih Beurer EM49 digitalni TENS/EMS elektrostimulator pošilja v tkivo, vplivajo na prenos dražljajev v živcih in živčnih vozliščih ter lokalnih skupinah mišic. TENS (transaktualna električna stimulacija živcev) je električna vzburjanje živcev, ki poteka prek kože in je klinično dokazano učinkovita metoda, ki ob pravilni uporabi nima stranskih učinkov in je namenjena zdravljenju določenih bolečin, lahko tudi kot preprosto samozdravljenje. Digitalni TENS/EMS elektrostimulator Beurer EM49 blaži bolečine z oviranjem posredovanja električne informacije o bolečini skozi živčevje, za kar so primerni visokofrekvenčni pulzi in povečevanjem izločanja naravnih endorfinov, ki s svojim delovanjem v osrednjem živčevju zmanjšujejo občutek bolečine. Ta metoda je zdravstveno dokazana in medicinsko odobrena.

TENS je klinično preizkušen in odobren za naslednje načine uporabe: bolečine v hrbtu, zlasti težave v križu in vratnih vretencih bolečine v sklepih (npr. kolena, kolki, ramena) nevralgije glavobol težave ob menstruaciji bolečine po poškodbah gibalnega aparata bolečine pri motnjah v prekrvavitvi kronične bolečine z raznimi vzroki Električna stimulacija mišic (EMS) je razširjena in splošno priznana metoda, ki jo že leta uporabljajo v medicini športa in rehabilitaciji. Pri športu in fitnesu se EMS med drugim uporablja tudi kot dopolnitev običajnega treninga za mišice, da bi povečali zmogljivost mišičnih skupin in telesna razmerja prilagodili želenim estetskim merilom. EMS se lahko uporablja na dva načina - za načrtno krepitev mišic (aktivacija) ali za sprostitev (relaksacija).

Digitalni aparat TENS/EMS ponuja s svojo integrirano masažno tehnologijo tudi možnost, da s pomočjo programa, ki ponuja občutek in delovanje realne masaže, odpravite napetost v mišicah in utrujenost.

Zdravniška funkcija (Doctor's function), ki omogoča koordinacijo z vašim osebnim programom terapije.

Vsebina kompleta Beurer EM49: 1x digitalni aparat TENS/EMS 1x priključni kabel 4x samolepilne elektrode 1x torbica za shranjevanje 1x navodila za uporabo

 

Več informacij
Proizvajalec: Beurer
Vaše mnenje
Ocenjujete:BEURER EM49 digitalni TENS/EMS elektrostimulator