Nalagam...
Boneco W 200 vlažilnik in pralnik zraka

BONECO W300 Vlažilnik in pralnik zraka

BONECO W400 Vlažilnik in pralnik zraka (BT)

Običajna cena 389,00 € Posebna cena 330,65 €
Enostavnost delovanja in vzdrževanja je tisto, kar opredeljuje čistilnik in pralnik zraka BONECO W400. Z vrtljivim gumbom ali s pomočjo brezplačne aplikacije BONECO lahko izberete več ravni zmogljivosti delovanja ( za vlaženja in čiščenja zraka). Dodaten rezervoar za vodo mu zagotavlja delovanje do 3 dni. Čiščenje vlažilnika in pralnika BONECO W400 je enostavno, saj dele aparata lahko enostavno očistite v pomivalnem in pralnem stroju. Možno pa je dodati tudi dišeča olja. V primeru ko se rezervoar za vodo izprazni se aparat samodejno ustavi. Air Washers se lahko uporabljajo skozi vse leto in so še posebej primerni za alergike, zaradi njihovega naravnega principa čiščenja, brez potrebe po dodatkih.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
7611408017304

Vlažilnik in pralnik zraka BONECO W400 lahko upravljate neposredno s pomočjo upravljalnega gumba ali pa s pomočjo brezplačne aplikacije BONECO . Preprosto nastavite želeno vlažnost, pri kateri se najbolje počutite, W400 pa poskrbi za ostalo. Poleg tega lahko v aplikaciji izbirate med različnimi načini. Profil SLEEP je primeren za nočni režim ( spanje), profil BABY pa za otroške sobe.

Poleg tega, da je aparat priročen za uporabo, so oblikovalci poskrbeli tudi za enostavno čiščenje – večino delov je mogoče preprosto postaviti v pomivalni ali pralni stroj.

Precejšen in sodoben dizajn W400 se lahko uporablja v  dnevni sobi ali v pisarni .

LASTNOSTI IN PREDNOSTI

• Naravno in učinkovito vlaženje zraka zahvaljujoč inovativnemu sistemu izparevanja vode uparjalnika

• Čisti zrak delcev, kot so cvetni prah in gospodinjski prah

• Enostavno čiščenje – dele aparata lahko čistite v pralnem in pomivalnem strojuj

• Aplikacija BONECO na mobilnih telefonih ali tablicah ponuja enostavno upravljanje z BONECO W400. Aplikacija je brezplačna in se povezuje preko Bluetootha

• Predfilter odstrani  delce iz zraka pred postopkom vlaženja

• Podaljšano delovanja zahvaljujoč velikemu rezervoarju za vodo

• Primerno za uporabo dišav in eteričnih olj

OPIS SISTEMA “PRALNIK ZRAKA”

Air Washers vlažijo in izpirajo zrak. Uparjalne blazine s posebno teksturo se obračajo v vodi, kar dodaja vlago v zrak. Voda deluje kot naravni filter, ki iz zraka izpere nečistoče (npr. prah, cvetni prah in vonjave, vezane na delce). Samoregulacijski princip izhlapevanja zagotavlja ustrezno vlažnost v prostoru, saj zrak samodejno povleče toliko vlage, kot jo v danem trenutku potrebuje. Air Washers se lahko uporabljajo skozi vse leto in so še posebej primerni za alergike, zaradi njihovega naravnega principa čiščenja, brez potrebe po dodatkih.

TEHNIČNI PODATKI

OMREŽNA NAPETOST
100–240 V / 50–60 Hz

PRIPOROČENA VELIKOST SOBE DO
60 m2 / 150 m3

TEŽA (PRAZEN)
6,45 kg

PORABA ENERGIJE
3.0 – 12.7 W

KAPACITETA VODE MAX.
12 litrov

RAVEN HRUPA DELOVANJA
Raven 1: 25 dB(A) / Nivo 2: 55 dB(A)

IZHOD VLAŽNOSTI DO
400 g/h

DIMENZIJE (D x Š x V)
400 × 280 × 433 mm

NAVODILA ZA UPORABO

Več informacij
Proizvajalec: Boneco
Način vlaženja Hlapilni vlažilnik
Vaše mnenje
Ocenjujete:BONECO W400 Vlažilnik in pralnik zraka (BT)