Nalagam...
Sanitas SFT 01/1 telesni termometer

Sanitas SFT 01/1 telesni termometer

Sanitas SFW 10 grelni škorenjček za noge

Sanitas SFW 10 grelni škorenjček za noge

Sanitas SHK 18 grelna blazina

Običajna cena 29,80 € Posebna cena 26,82 €
Udobna grelna blazina za vsako uporabo in se brez težav hitro in varno segreje. Sanitas SHK 18 blazina je oblečena v bombažno prevleko, ki jo je moč strojno prati ter zagotavlja higiensko uporabo. Blazina ima funkcijo samodejnega izklopa po cca. 90 minutah uporabe. Grelni element je zavarovan s folijo in ga je moč enostavno in hitro očistiti.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4211125245016

Toplota je odličen pripomoček za ogrevanje telesa in lajšanje različnih težav kot so bolečine v želodcu, mišična napetost, bolečine v križu, atletske poškodbe, prehladi, neuralgije (boleči živci: vnetja, brazgotine), revmatske bolezni... Sanitas grelne blazine so opremljene z elektronsko kontrolo temperature in samodejnim izklopom po 90 minutah, kar preprečuje pregretje.

Sanitas SHK 18 je udobna grelna blazina za vsako uporabo in se brez težav hitro in varno segreje. Sanitas SHK 18 blazina je oblečena v bombažno prevleko, ki jo je moč strojno prati ter zagotavlja higiensko uporabo. Blazina ima funkcijo samodejnega izklopa po cca. 90 minutah uporabe. Grelni element je zavarovan s folijo in ga je moč enostavno in hitro očistiti.

Grelna blazina Sanitas SHK 18 nudi 3 nivoje segrevanja in elektronski nadzor temperature. Jakost segrevanja je moč upravljati z osvetljenim upravljalnikom. Moč blazine je 100W.

Osnovne lastnosti Sanitas grelne blazine SHK 26:

  • snemljiva in strojno perljiva prevleka iz bombaža
  • samodejni izklop po cca. 90 minutah uporabe
  • elektronski upravljalnik temperature
  • 3 osvetljene nastavitve temperature
  • moč: 100 W
  • velikost: cca. 40 x 30 cm
Več informacij
Proizvajalec: Sanitas
Vaše mnenje
Ocenjujete:Sanitas SHK 18 grelna blazina